Over ons

Souman Schilderwerken, onderhoud met hart en verstand!

De woning koesteren die je thuis is. Het vraagt om een blijvende bescherming tegen weersinvloeden en een mooie uitstraling tegelijk.
Het verdient een schilder die liefde voor zijn vak heeft, met verstand van schilderwerk. Dat is Souman Schilderwerken.

Klanten

Onze klanten zijn mensen die hun huis waardevol vinden. Die er plezier aan beleven wanneer het er verzorgd en stijlvol uitziet. Waar ze met een gerust hart weer vele jaren in wonen of werken. Omdat ze weten dat het schilder- en glaswerk grondig is aangepakt.

Verstandige keuze

Uit liefde voor hun woning, kiezen klanten van Souman Schilderwerken met verstand. Souman Schilderwerken biedt hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Het schilderwerk wordt op een hoog niveau gebracht en gaat vervolgens langer mee.

Bespaar een kwart

Volgende schilderbeurten vergen zo een veel kleinere investering in materiaal en tijd. Klanten besparen daardoor in tien jaar tijd tot een kwart van de onderhoudskosten op het buitenschilderwerk.

Passie voor kwaliteit

Het team van drie vakschilders van Souman Schilderwerken wordt gedreven door hun passie voor werken met kwalitatief goed materialen en materieel. En het zoeken naar praktische en technisch slimme oplossingen voor onverwachte vakinhoudelijke uitdagingen.

Diensten

Souman Schilderwerken levert natuurlijk binnen- en buitenschilderwerk, maar we kunnen ook voor u behangen, glas vervangen, muur- en lakverf spuiten en houtrot herstellen. Alle drie de vakschilders zijn gecertificeerd voor het werken met Repair Care, waardoor wij vrijwel alle houtrot voor u kunnen oplossen. Daarnaast voeren wij klein timmerwerk uit wanneer het niet meer rendabel is om delen te herstellen.

Duurzame verbinding

Bovenal streeft Souman Schilderwerken naar duurzame verbindingen met klanten, leveranciers, elkaar en onze omgeving. Het contact met klanten door de schilders is persoonlijk en tegelijk met gepaste professionaliteit. Het uit zich ook in een snelle en gedetailleerde offerte, planmatige aanpak, nakomen van afspraken en het netjes achterlaten van de werkplek. Daarnaast zoeken we milieuvriendelijke methoden van onderhoud. We voorkomen verspilling. We dagen elkaar uit om te blijven leren en ontwikkelen.

 

 

 

Back to top